Shipping policy

Metkunen
(Y-tunnus 2983682-1)

Tuomiokirkonkatu 36,
33100 Tampere 
metkunen(a)metkunen.fi
p.0505434342


Tilaaminen

Asiakas tekee tilauksen verkkokaupassa lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja viemällä ostotapahtuman läpi loppuun saakka. Tekemällä tilauksen hyväksyt sivuillamme kerrotut toimitukseen, maksuun ja palautuksiin liittyvät kulut ja säännöt. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja toimituskulujen muutoksiin. 
Minimitilausraja 13,90€ + mahdolliset postikulut.

Toimitustavat Suomeen
Asiakas voi valita toimitustavan seuraavista vaihtoehdoista
-noudon Tampereen myymälästä osoitteesta Tuomiokirkonkatu 36, 33100 Tampere (ilmainen)  
-postituksen pakettina Postin pakettiautomaattiin tai muuhun noutopisteeseen (hinta 6,90e)
Huom! Emme toimita tuotteita kirjepostina, vaan kaikki postitettavat pakettimme kulkevat aina seurantatunnuksen kanssa.


Toimitamme myös postipakettina ulkomaille:

- Viro, Latvia ja Liettua, hinta 7,90e
- Ruotsi, Tanska, Saksa ja Itävalta (Parcell Connect), hinta 12,90eMaksutavat
Asiakas valitsee itselleen sopivimman maksutavan tarjoamistamme maksutapavaihtoehdoista (pankki-, pankkikortti- tai luottokorttimaksu, MobilePay). Maksupalveluiden välittäjänä toimii 

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Kattavat maksuehdot ja muita lisätietoja löydät Paytrailin omilta sivuilta tämän linkin takaa.

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös mahdollisuutta tilata laskulla erikseen tästä sovittaessa. Minimiostosraja 200e, laskutuslisä 9,90e.


Tilauksen käsittely ja toimitusaika
Tilaus käsitellään ja postiin lähtevät tuotteet toimitetaan kuljetusyhtiön haltuun pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään viiden arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Paketin kulku siitä asiakkaalle kestää kuljetusyhtiöstä riippuen noin 1-5 päivää lisää. Metkunen ei ole vastuussa kuljetusyhtiöiden toiminnasta tai heidän aikatauluviivästyksistään. 

Jos asiakas valitsee tilauksen toimitustavaksi noudon myymälästä, ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä kun tilaus on noudettavissa myymälästämme. Nouto-osoite Tampereen myymälään on Tuomiokirkonkatu 36 33100 Tampere ja Jyväskylään Kauppakatu 13 40100 Jyväskylä, myymälän aukioloajat tulee tarkistaa osoitteesta www.metkunen.fi. Huomioithan, että mikäli noudolla tilaamaasi tuotetta ei löydy valitsemasi myymälän varastosta, kestää tilauksen toimituksessa myymälästä toiseen muutaman arkipäivän verran.

Pääsääntöisesti kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet ovat tuotteita, jotka löytyvät heti omasta varastostamme Tampereelta ja Jyväskylästä. Poikkeuksen tähän tekevät muutamat erikseen merkityt tilaustuotteet, joiden toimitusaika normaaliolosuhteissa on noin 10 - 30 vuorokautta tilauksesta (Grimas-tuotteet usein nopeamminkin). Huomioithan että joskus tilaustuotteiden saatavuus voi viivästyä meistä riippumattomista syistä! Tilaustuotteet on merkitty verkkokaupassa erikseen.Tilauksen peruminen
Voit perua tilauksesi kirjallisesti sähköpostilla, mikäli tilaus ei ole vielä ehtinyt lähteä myymälästä eteenpäin. Mikäli paketti on jo ehditty toimittaa kuljetukseen, täytyy peruminen hoitaa tavallisten palautuskäytäntöjemme mukaisesti ja on täten maksullista. 


Reklamaatiot
Jos olet saanut väärän tuotteen, tuote ei vastaa kuvausta tai on rikkoontunut kuljetusyhtiön hallussa, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.