Refund policy

Palautusoikeus:
Verkkokauppamme asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja alkuperäispakkauksessaan. Saadaksesi ohjeet ja lomakkeet palautusta varten ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen metkunen(at)metkunen.fi. 

Huomioithan, että hygieniasyistä palautusoikeus ei koske kosmetiikkatuotteita, piilolinssejä, peruukkeja, sukkahousuja, bodyja tai alusasuihin verrattavia tuotteita eikä läpi korvasta laitettavia korvakoruja. 

Verkkokauppatilauksen palautus on maksullinen. Asiakas maksaa palautuksen postikulut itse. 


Noutamattomat paketit:
Noutamatta jättäminen ei ole palautus - veloitamme noutamattomista paketeista posti- ja käsittelykuluja 18,90e.


Reklamaatiot:
Jos olet saanut väärän tuotteen, tuote ei vastaa kuvausta tai on rikkoontunut kuljetusyhtiön hallussa, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.  

 

Yleisesti:
Halutessasi varmistua tuotteen sopivuudesta itsellesi voit pyytää tuotteesta lisätietoja ennen tilausta. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme jos kysyttävää on! Tilaus on myös mahdollista varata noudettavaksi myymälään, jolloin asiakkaalla on mahdollista tutustua tuotteeseen ennen ostopäätöksen tekoa.