Naamiaisasut ja penkkariasut Jyväskylä

Jyväskylän myymälän aukioloajat:
ti-pe 11-18
la 11-16
Loppiaisena pe 6.1. suljettu.


Metkunen Jyväskylä
Kauppakatu 13
40100 Jyväskylä

p.050 568 8694
Huom! Palvelemme aina ensisijaisesti myymälässä olevia asiakkaita. Jos emme ehdi vastata puheluusi, laitathan soittopyynnön tekstiviestillä!Naamiaisasut lapsille ja aikuisille, laadukkaat kosmetiikka- ja maskeeraustuotteet, persoonalliset korut ja asusteet, sirkusta, jonkkaa ja taikatarvikkeita sekä aina jotain yllättävää - sitä kaikkea sinulle tarjoaa Metkunen Jyväskylä!   

Karnevaalikauppa Aprillin perinteikkäälle paikalle osoitteeseen Kauppakatu 13 tammikuussa 2022 avattu Metkunen Jyväskylä on ihan yhtä ihana kuin Tampereen isompi sisarensakin. Palvelemme sinua kaikenlaisissa naamiaisasu-, rooli- ja esiintymisasupohdinnoissasi, olitpa menossa naamiaisiin, cosplaytapahtumaan tai vaikka kuvaamassa musiikkivideota tai somesisältöä. 

Löydät meidät Jyväskylän sydämestä, Yläkaupungilta kirkkopuiston viereisestä korttelista. Käynti myymäläämme on suoraan Kauppakadulta ja ajantasaiset aukiolotiedot löydät aina verkkokauppamme etusivulta.

Muistathan että voit halutessasi tilata tuotteet verkkokauppamme kautta ja valita toimitustavaksi ilmaisen noudon Jyväskylän myymälästämme. Toimitusaika tilauksella on varastotilanteesta riippuen n. 0-5 arkipäivää.