Arvot

1) Tule sellaisena kuin olet, lähde sellaisena kuin haluat. 
Meille ovat tasapuolisen tervetulleita ihan kaikki asiakkaat taustaan, ulkonäköön tai muihin ominaisuuksiin katsomatta. Sisäänkäyntimme on liki esteetön ja avustamme tarvittaessa sinut pienten kynnysten yli. Olemme Pirkanmaan Priden virallinen yhteistyökumppani ja sateenkaarenkirjavuutemme tuntee kaikki sävyt. Meillä saat vapaasti olla oma itsesi, ja pyydämmekin vain, että vastavuoroisesti sinäkin kunnioitat ihmisiä ja eläimiä ympärilläsi.

2) Me olemme paikalla sinua varten.
Olemme palveleva myymälä. Tervehdimme asiakkaamme kun he saapuvat ovesta sisään. Halutessasi autamme sinua etsimään valikoimistamme juuri ne tuotteet, joita tarvitset ja tarvittaessa opastamme sinua esimerkiksi peruukkien ja maskeeraustuotteiden käytössä. Usein varmistamme muutamin lisäkysymyksin että saat juuri omaan käyttöösi soveltuvat tuotteet, jotta välttyisit virheostoksilta. Emme kuitenkaan koskaan pakkomyy emmekä tyrkytä, ja saat myös asioida yksin ja omaan tahtiisi, jos et koe palvelua tarvitsevasi. Jos haluat asioida kommunikoimatta sanallakaan myyjän kanssa, suosittelemme tilaamaan tuotteet verkkokaupan kautta. 

3) Vähennetään kertakäyttöisyyttä yhdessä.
Meillä Metkusessa pyritään löytämään tapoja saada tavara tehokkaaseen kiertoon sen sijaan, että se lentäisi yhden käyttökerran jälkeen roskikseen. Voit ostaa meiltä myös käytettyjä asuja ja samoin voit tuoda meille käytetyt naamiaisasusi ja asusteesi jälleenmyyntiin. Vuokrapalvelumme tarjoaa sinulle ison kasan erilaisia bilekoneita ja juhlakoristeita, jotta et joutuisi ostamaan asioita omaksi vain yhtä käyttökertaa varten. Voit myös tiedustella mahdollisuutta vaate- tai asustevuokraukseen, tapauskohtaisesti sekin on usein järjestettävissä, varsinkin jos vuokraustarve on erilaisiin kuvauksiin.

4) Pidätämme oikeuden valikoida mitä myymme.
Emme ota myyntiin arvojemme vastaisia tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi feikkisaamenpuvut, natsisymbolein varustetut tuotteet sekä Cheekin fanitavara. Asia on pitkä ja monisyinen, mutta keskustelemme asiasta kanssasi mielellämme lisää, jos jokin tähän kohtaan liittyvä painaa mieltäsi.

5) Liikkeeseemme ovat tervetulleita myös hyvinkäyttäytyvät eläimet.
Myös oma vahtikoiramme Metku on usein mukanamme kaupalla. Jos olet voimakkaasti allerginen koirille, pahoittelemme, mutta liikkeessämme asioiminen ei ole sinulle turvallinen valinta. Myös muille eläimille voimakkaasti allergiset henkilöt voivat saada oireita second hand -osastomme tuotteista, mikäli ne ovat tulleet meille myyntiin eläintalouksista. Jos eläinallergiasi aiheutaa sinulle hankalia tai voimakkaita oireita, suosittelemme lämmöllä hyödyntämään sijastamme toisten alan liikkeiden tarjoamia palveluita, joissa vastaavaa riskiä ei ole.